Opinie o Nas

Poniżej znajdą Państwo opinie i komentarze osób, które skorzystały z naszej pomocy.

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.204.173.36.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
213 wpisów.
Elżbieta Elżbieta z Warszawa napisał/a 1 lipca 2016:
Bardzo dziękuję Panu Leszkowi za pomoc w trudnej sprawie. Szukał i znalazł rozwiązanie, jestem pełna uznania za poświęcenie. Dziękuję również za polecenie notariusza. W przyszłości, jeżeli zajdzie potrzeba ponownie skorzystam z pomocy.
Ilona Ilona z Warszawa napisał/a 30 czerwca 2016:
Polecam! Pan zaangażowany w sprawy. Znalazł nam tańszego notariusza, szybko z nim skontaktował i cały czas "nadzorował" co się dzieje w sprawie. Dopiero po znalezieniu tańszego notariusza notariusz od dewelopera obniżył stawki, ostatecznie jednak blokując możliwość podpisania aktu gdzieś indziej. Dlatego polecam skorzystać z usług taninotariusz.pl na początku drogi zakupu mieszkania, zwłaszcza z rynku pierwotnego, po deweloperskiej będzie trudniej. Mam też dobre wrażenia po kontakcie z notariuszem znalezionym przez Pana Sekulara. Na pewno bardziej zaangażowany i uprzejmy wobec klienta niż notariusz narzucony przez dewelopera. Jeszcze raz polecam!
Radek Radek z legionowo napisał/a 28 czerwca 2016:
Bardzo profesjonalna i fachowa a przede wszystkim błyskawiczna pomoc w znalezieniu odpowiedniego notariusza który nie zedrze z nas ostatnich groszy. Dziękuję Panu Leszkowi za pomoc na pewno jeszcze skorzystam. POLECAM
barbara barbara z Warszawa napisał/a 22 czerwca 2016:
POLECAM!! W bardzo beznadziejnej sprawie znalazłam w CDN zrozumienie i szybką pomoc. Pan Sekular znalazł mi bardzo miłego i kompetentnego Notariusza również potrafiącego mnie zrozumieć - wykiwaną przez los. Otrzymałam duuuży rabat, co w mojej sytuacji pomoże nam przeżyć do końca miesiąca. DZIĘKUJĘ! OBU PANOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Grażyna Grażyna z Warszawa napisał/a 20 czerwca 2016:
Błyskawiczna i fachowa pomoc w wyszukaniu notariusza w przystępnej cenie. Pan Leszek Sekular doradził nam jak i w korzystnej cenie przepisać mieszkanie na syna. Był miły i kompetentny, jesteśmy bardzo wdzięczni. Bardzo dziękujemy i polecamy.
Anita Anita z Warszawa napisał/a 16 czerwca 2016:
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka obsługa i bardzo uprzejmy Pan Leszek Sekular. Serdecznie polecam usługi CDN.
Milosz Milosz z Warszawa napisał/a 13 czerwca 2016:
Kompleksowa pomoc przy wyborze notariusza. Zawsze mogłem liczyć na pomoc w kompletowania dokumentów niezbędnych do aktu notarialnego. Polecam.
Piotr Piotr z Warszawa napisał/a 8 czerwca 2016:
Krótko i na temat. Zaoszczędziłem ponad 2 tyś złotych.
Agnieszka Agnieszka z Warszawa napisał/a 7 czerwca 2016:
Bardzo dziękuje za fachowa pomoc. Pan z którym rozmawiałam spisał się na medal, wszystko wytłumaczył i doradził . Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuje
Michał Michał z Warszawa napisał/a 6 czerwca 2016:
Polecam obsługę i pomoc Centrum Doradztwa Notarialnego. Bardzo szybko znaleźli taniego notariusza, oraz przekazali do niego kontakt. Pan Leszek Sekular jest osobą bardzo miłą i kompetentną oraz skorą do pomocy. Co prawda ostatecznie nie skorzystaliśmy z usług poleconego notariusza, a to tylko dlatego, że na wieść o znalezieniu tańszej usługi notarialnej deweloper bardzo szybko skontaktował się ze swoim notariuszem i przedstawili konkurencyjną ofertę - co do tego momentu było nie negocjowalne i nawet słowa nie chcieli słyszeć o jakimkolwiek obniżaniu ceny. Z czystym sumieniem polecam usługi Centrum Doradztwa Notarialnego.
Aneta Aneta napisał/a 30 maja 2016:
Serdecznie polecam tę kancelarię!!!
Marcin Marcin napisał/a 29 maja 2016:
Pracują tu super ludzie, którzy w szybkim tempie uporali się z moim problemem.:-)
Daniel Daniel z Warszawa napisał/a 14 maja 2016:
Gorąco polecam skorzystanie z kontaktów Centrum Doradztwa Notarialnego. Szukałem taniego notariusza i CDN załatwiło sprawę w jeden dzień. Profesjonalny i miły kontakt.

Poleć nas innym , aby również zaoszczędzili na opłatach!