Opinie o Nas

Poniżej znajdą Państwo opinie i komentarze osób, które skorzystały z naszej pomocy.

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.204.173.36.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
213 wpisów.
Nina Nina z Warszawa napisał/a 8 sierpnia 2017:
Dziękuję za szybką pomoc w wyborze notariusza. Firma działa sprawnie i skutecznie 🙂
Pawel Pawel z Kolodzinski napisał/a 8 sierpnia 2017:
Serdeczne polecam Pana Leszka. Dziękuję za pomoc w znalezieniu świetnego i taniego notariusza. Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.
Ewelina Ewelina z Warszawa napisał/a 3 sierpnia 2017:
jestem zadowolona z usług firmy, wszystko poszło szybko, sprawnie i rzetelnie .
Marzena Marzena z Warszawa napisał/a 1 sierpnia 2017:
Polecam usługi CDN. Działają szybko i kompleksowo. Jestem zadowolona z pomocy w uzyskaniu dobrego i taniego notariusza.
Jarek Jarek z Warszawa napisał/a 1 sierpnia 2017:
Z całego serca polecam. Pan Leszek Sekular poświęcił mi aż 15 min. swojego cennego czasu przez telefon, aby pomóc w doborze notariusza, jakiego potrzebowałem. Bardzo mądry człowiek z ogromną wiedzą w branży notarialnej!
Blanka Blanka z Warszawa napisał/a 27 lipca 2017:
Bardzo gorąco polecam. Pan Leszek jest bardzo kompetentną osobą i zna się na tym co robi, a efekty jego pracy są super. Bardzo szybko i sprawnie pomógł mi znaleźć notariusza za takie pieniądze jak chciałam. Super. Bardzo dziękuję za pomoc. I na pewno będę polecać Pana innym osobom.
Maciej Maciej z Warszawa napisał/a 20 lipca 2017:
Udało się znaleźć niską cenę i w okolicy, którą preferowalem. Dzięki za pomoc.
Karolina Karolina z Gołdap napisał/a 11 lipca 2017:
Serdecznie polecam usługi CDN . Pan Leszek to bardzo profesjonalny człowiek, w pełni zaangażowany w swoja prace. Pomógł mi znaleźć tańszego notariusza i dzięki niemu zaoszczędziłam 600zł. Wyrazy uznania i wielkie podziękowania dla Pana Leszka.
Edwin Edwin z Warszawa napisał/a 7 lipca 2017:
Dziękuję serdecznie za poświęcony czas i poradę. Otrzymałem profesjonalną i wyczerpującą informację. Solidna FIRMA!!!
Ewa Ewa z Warszawa napisał/a 27 czerwca 2017:
Wstępnie, bo przed załatwieniem sprawy przed notariuszem,pragnę gorąco podziękować panu Leszkowi za poświęcony mi czas w wyjaśnieniu zawiłości prawa,rzetelnym podejściu do sprawy i znalezieniu najlepszego rozwiązania moich problemów mieszkaniowych. Profesjonalnie.ze znajomością prawa i optymalnie załatwił dobrego notariusza,jeszcze tego samego dnia,po stawce konkurencyjnej i na pewno napiszę jeszcze raz po sfinalizowaniu sprawy. Serdecznie polecam firmę pana Sekular,oby więcej było tak miłych i zaangażowanych osób którzy pomagają ludziom w trudnych kwestiach prawnych!
Grażyna Grażyna z Warszawa napisał/a 26 czerwca 2017:
Tak jak obiecałam wystawiam laurkę pełną podziękowań dla p. Leszka. Poprosiłam o pomoc w znalezieniu nieco tańszego notariusza i taką pomoc uzyskałam szybko, profesjonalnie i po niezwykle miłej rozmowie. Zaoszczędziłam realne pieniądze i za to bardzo dziękuję. Mogę tylko odwdzięczyć się pozytywną opinią i polecaniem usług CDN. Pozdrawiam serdecznie !
Jurek Jurek z Warszawa napisał/a 24 czerwca 2017:
Bardzo profesjonalna i przydatna usluga. Dzięki Panu Leszkowi zaoszczędziłem mnóstwo czasu i pieniędzy. Polecam wszystkim potrzebującym usługi notarialnej.
Dorota Dorota z Latchorzew napisał/a 22 czerwca 2017:
Rewelacyjnie - szybko ,sprawnie i profesjonalnie oraz przystępne ceny. Polecam
Beata Beata z Warszawa napisał/a 18 czerwca 2017:
Serdeczne podziękowania dla Pana Leszka za pomoc w znalezieniu świetnego i taniego notariusza. Pan Leszek rzeczowy i ludzki facet jeszcze raz dziękuje za pomoc i pozdrawiam .
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 16 czerwca 2017:
Bardzo polecam Pana Leszka. w jeden dzień otrzymałem namiary na notariusza w swojej okolicy z umówioną już ceną. Nie ma się czego obawiać, Pan Leszek nie pobiera żadnych opłat ani prowizji, 100 % zadowolenia.Pozdrawiam
Oleg Oleg z Warszawa napisał/a 14 czerwca 2017:
Jestem bardzo zadowolony z usługi pana Leszka. Błyskawicznie znalazł notariusza, co warto zaznaczyć z najtańszą stawką w mieście. Będę polecał wszystkim! Dziękuję!
Andrzej Andrzej z Warszawa napisał/a 11 czerwca 2017:
Goraco polecam Pana Leszka! Notariusz umowiony szybko, na pasujaca godzine za bardzo dobra cene. Notariusz od razu potwierdzil koszta i wszystko bardzo sprawnie przebieglo. Dodatkowym atutem jest wiedza i doswiadczenie Pana Leszka. Polecam!!!!
Ewa Ewa z Warszawa napisał/a 8 czerwca 2017:
Polecam doradztwo ze strony p. Leszka Sekular. Dzięki pomocy, uzyskałam kontakt do notariusza, u którego nie przepłaciłam za usługę,co miało by miejsce, gdyby nie pomoc p.Leszka.
`Beata `Beata z Warszawa napisał/a 7 czerwca 2017:
Polecam Centrum Doradztwa Notarialnego wszystkim,którzy nie chcą płacić maksymalnych opłat notarialnych. Wszystko wyjaśnią i starannie wyliczą opłaty bez ukrytych kosztów.Pełny profesjonalizm
Robert Robert z Pruszków napisał/a 2 czerwca 2017:
Bardzo polecam tego Pana. Uczciwy kontrahent. Znalazł mi szybko notariusza. Wszystko się zgadzało tak jak w ustaleniach telefonicznych.
Przemysław Przemysław z Warszawa napisał/a 2 czerwca 2017:
Bardzo jestem zadowolony ,że trafiłem na Pana Leszeka Sekular. Jak to się mówi odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Kompetentny człowiek .polecam jak najbardziej.
Michał Michał z Warszawa napisał/a 2 czerwca 2017:
Polecam. Pan Sekular szczegółowo wyjaśnił mi sposób naliczania opłat (rozmawialiśmy godzinę przez telefon), dzięki niemu zapłaciłem sporo mniej, a to jest dla mnie najważniejsze. 5/5
Norbert Norbert z Warszawa napisał/a 31 maja 2017:
Usługi godne polecenia! Korzystałem na przełomie marca i kwietnia 2017 roku. Notarialny podział majątku. Pan Leszek błyskawicznie znalazł odpowiedniego notariusza, wynegcjował cenę, której nawet nie brałem pod uwagę. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Z pewnością wrócę jeszcze do CDN kiedy będę potrzebował notariusza. Pozdrawiam Norbert
Klaudia Klaudia z Marki napisał/a 30 maja 2017:
Panie Leszku, Pana działalność ma sens zapewniam. CDN bardzo mi pomogło, udzielono mi porad dzięki którym wiedziałam jak powinnam postąpić. Pełen profesjonalizm!
Beata Beata z Warszawa napisał/a 18 maja 2017:
Skorzystałam z pomocy CDN, bardzo szybko polecono mi najtańszego notariusza, co pozwoliło znacznie obniżyć koszty aktu notarialnego. Pan Leszek Sekular profesjonalnie i w przemiły sposób udzielił potrzebnych informacji. Gorąco polecam!
Dorota Dorota z Warszawa napisał/a 18 maja 2017:
Bardzo polecam usługi CDN. Bardzo miła i fachowa obsługa. Naprawdę szybko i tanio znajdą notariusza.Profesjonalnie i szybko, warto korzystać z Ich usług. Szczerze polecam.
Dorota Dorota z Warszawa napisał/a 18 maja 2017:
Dziękuję .Pan Leszek sprawił , że szybko, sprawnie i najtaniej na rynku załatwiłam sprawę rozdzielności majątkowej. Szczerze polecam.
Dorota Dorota z Warszawa napisał/a 16 maja 2017:
Pan Leszek - siła spokoju i chęci niesienia pomocy. Super kontakt. Można rozmawiać normalnie i czuje się , że to ktoś kto poszuka najlepszego ( i najtańszego) rozwiązania Twoich problemów. Dziękuję Notariusz, z którym miałam przyjemność dzięki P. Leszkowi też był nie dość że kompetentny to jeszcze bardzo sympatyczny . DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE !
Jan Jan z Warszawa napisał/a 15 maja 2017:
Dziękuję za polecenie notariusza,który w ciągu dwóch dni wykonał swoją pracę i co najwaźniejsze o 250zł taniej niż wyceniali ją inni.
Urszula Urszula z Warszawa napisał/a 13 maja 2017:
Szczerze polecam usługi p. Leszka z CDN. Bez problemu udało mi się znaleźć notariusza, który zechciał umówić się na spotkanie w godzinach popołudniowych i w sobotę (inni notariusze nie chcieli, a szukałam naprawdę długo). Co więcej, udało mi się załatwić sprawę za niższą cenę, niż średnia na rynku w Warszawie. Polecam wszystkim.
Kacper Kacper z Warszawa napisał/a 21 kwietnia 2017:
Zależało mi na szybkim załatwieniu pełnomocnictwa. Pan Leszek mi pomógł kiedy inni notariusze kazali czekać. Profesjonalny, szybki i bardzo uprzejmy serwis który szczerze polecam.
Monika Monika z Warszawa napisał/a 4 kwietnia 2017:
Zanim trafiłam na p.Leszka dzwoniłam do paru notariuszy,ceny były dość wysokie 400-700zł.W ciągu 30min dostałam konkretną wycenę i kontakt do notariusza.Wszystko na najwyższym poziomie i bardzo rzetelnie.Nie wspominając że za usługę zapłaciłam 200zł!! Mimo pewnej nieufności na początku,wszystko załatwione profesjonalnie i bez zarzutu.
Jolanta Jolanta z Warszawa napisał/a 30 marca 2017:
Bardzo gorąco polecam usługi CDN. Rzetelne i profesjonalne informacje. Bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie. Mimo, że w rejonie Polski, w którym kupuję mieszkanie nie działają to usłyszałam bardzo dużo konkretnych informacji oraz wyliczenie ile powinnam zapłacić notariuszowi. Super, naprawdę serdecznie dziękuję i polecam wszystkim. Jolanta
Dariusz Dariusz z Warszawa napisał/a 30 marca 2017:
Polecam tutejszą usługę w znalezieniu najtańszych i najszybszych usług notarialnych. W ciągu zaledwie jednego dnia uzyskaliśmy bezpłatnie pomoc w znalezieniu satysfakcjonującej nas oferty.
Leszek Leszek z Kłodzko napisał/a 30 marca 2017:
Na początku byłem ostrożny. Nie bardzo wierzyłem że można pomagać ludziom nic w zamian od nich nie oczekując - no chyba że zapłatą ma być pozytywny wpis. No i głupio mi. Wystarczył jeden meil, następnie jedna rozmowa w której od razu dostałem konkretny namiar na notariusza. Na drugi dzień zadzwoniłem, a On już wszystko wiedział. Termin ustalony błyskawicznie. Spisanie AN w miłej i sympatycznej atmosferze. Panie Leszku dziękuję. Dzięki Panu zaoszczędziliśmy 30% w porównaniu do innych "rejętuf" - a suma to niebagatelna. Pozdrawiam i polecam wszystkim nie przekonanym.
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 24 marca 2017:
Pan Leszek to osoba niesamowicie pomocna. Dzięki jego wiedzy i profesjonalizmowi mam możliwość obniżenia kosztów aktu notarialnego o ponad 30-40%! Świetna obsługa. Bardzo dziękuję i gorąco polecam!
Jarosław Jarosław z Warszawa napisał/a 22 marca 2017:
Dzieki pomocy Pana Jacka udalo sie znaleść notariusza w naprawdę przystępnej cenie. Podczas rozmowy telefonicznej otrzymalem wszystkie niezbedne informacje a swoją sprawę zalatwilem w kilka godzin bez tracenia czasu na poszukiwania notariusza. Dziękuję i polecam !
Marek Marek z Warszawa napisał/a 21 marca 2017:
Dziękuję Panu Leszkowi za podpowiedzenie optymalnego rozwiązania dla mojej sprawy dotyczącej uwspólnienia działki /darowizna od mamy/ na rzecz mojej żony. Marek
Zbyszek Zbyszek napisał/a 21 marca 2017:
Panie Leszku bardzo dziękuję za pomoc w załatwieniu spraw po tragedii , która spotkała moją rodzinę,sprawy , które mieliśmy do załatwienia były dość skomplkowane i wg prawnika kosztowałoby by to ładnych kilka tysięcy,dzięki Panu zaoszczędziliśmy te pieniądze. Jeszcze raz dziękuję za profesjonalne poprowadzenie naszych spraw. Pozdrawiam Zbyszek
Urszula Urszula z Warszawa 20.03.2017 napisał/a 20 marca 2017:
W zeszłym tygodniu skontaktowałam się z Panem Leszkiem w sprawie sporządzenia kilku aktów notarialnych regulujących sprawy po zmarłym synu. Wybór Pana Leszka okazał się strzałem w dziesiątkę. Był dla mnie, cierpliwy i bardzo pomocny. Wysłuchał mnie uważnie, doradzał i wybrał dla mnie notariusza o dużej wiedzy i wysokiej kulturze osobistej. Oprócz przygotowania aktów notarialnych, cierpliwie tłumaczył mi i mężowi zawiłości prawa i uzgodniliśmy najlepsze dla nas rozwiązania. Zrobił dla nas o wiele więcej niż musiał a to wszystko w bardzo dobrej cenie. Bardzo dziękujemy Panu Leszkowi za pomoc, doradztwo, wsparcie i za wybranie dla nas takiego dobrego notariusza. Jeżeli w przyszłości będziemy załatwiali sprawy notarialne, to po raz kolejny zwrócimy się do Pana o pomoc. Polecamy firmę CDN.
Jacek Jacek z Kanie napisał/a 17 marca 2017:
Panie Leszku, jeszcze nic konkretnego nie załatwiliśmy, nie wiem nawet czy zdecydujemy się na załatwienie naszej sprawy w kancelarii notarialnej, a już mogę podziękować za cierpliwe wysłuchanie, wyczerpujące odpowiedzi i po prostu za rozmowę. Jacek Ostaszewski
Mariusz Mariusz z Warszawa napisał/a 11 marca 2017:
No tak. Obiecałem sobie zrobić ten wpis zaraz po podpisaniu Aktu i oczywiście zapomniałem... na pół roku! Człowiek pamięta, póki potrzebuje... Po ponadtygodniowym poszukiwaniu notariusza natrafiłem na stronę Pana Leszka. Dzięki jego działaniom oszczędziłem sporo (w perspektywie zbliżającego się remontu) pieniędzy. Właściwie to więcej nie trzeba pisać, dzięki CDN zapłacicie mniej za notariusza! pozdrawiam.
Małgorzata Małgorzata z Warszawa napisał/a 1 marca 2017:
Panie Leszku, bardzo dziękuję za pomoc. Akt notarialny załatwiłam w krótkim terminie, na czym bardzo mi zależało, oraz koszt jego sporządzenia był niższy od sum jakie miałabym zapłacić jakbym sama szukała kancelarii. Warto korzystać z Pańskiej pomocy, tym bardziej, że notariusz, którego mi Pan polecił jest naprawdę godny zaufania.
Aneta Aneta z WARSZAWA napisał/a 1 marca 2017:
Serdecznie polecam usługi CDN. Polecam , rzetelnie, szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję za pomoc. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecony notariusz profesjonalny, tani i bardzo pomocny, a dzięki Panu Leszkowi jeszcze niższa stawka.
Tomasz Tomasz z Warszawa napisał/a 27 lutego 2017:
Pełen profesjonalizm w bardzo konkurencyjnych cenach.
Tadeusz Tadeusz z Podkowa Leśna napisał/a 20 lutego 2017:
Gorąco polecam. Miałem ostatnio kilka spraw u notariuszy w mieście pod Warszawą. I drogo i nie najlepsza obsługa. Pan Leszek w pół godziny udzielił mi wielu cennych informacji znalazł mi świetnego notariusza. Wszystko załatwione w dogodnym dla mnie terminie, pełen profesjonalizm. Polecam znajomym i jeszcze nie raz skorzystam. Tadeusz
Józef i Wojciech Józef i Wojciech z Warszawa napisał/a 19 lutego 2017:
Dziękujemy Panie Leszku za porady i pomoc.Dzięki Pana pomocy i informacjom szybko i tanio zostaliśmy obsłużeni przez sprawnego i taniego notariusza z okolicy naszego zamieszkania /w dniu 12 .01 .2017r Polecam Poszukującym skorzystanie z porad Centrum Doradztwa Notarialnego i sympatycznego Pana Leszka Sekulara
Diana Diana z Warszawa napisał/a 13 stycznia 2017:
Firma godna polecenia,profesjonalne podejście do klienta.Szybko milo i sprawnie.Polecam
Anna Anna z Warszawa napisał/a 10 stycznia 2017:
CDN solidna firma, godna polecenia. Szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy.
Jakub Jakub z Warszawa napisał/a 10 stycznia 2017:
Dobry kontakt, zorientowanie w zagadnieniach notarialnych i negocjacja bardzo konkurencyjnych stawek taksy. Szczerze polecam usługi CDN.
Ida Ida z Warszawa napisał/a 8 stycznia 2017:
Pan Leszek znalazł mi tańszego notariusza i dzięki temu pomógł obniżyć koszty aktu notarialnego o 40%. Przy okazji udzielił kilku cennych wskazówek. Pomocny człowiek. Bardzo dziękuję
Marzanna Marzanna z Warszawa napisał/a 21 grudnia 2016:
Ogromne podziękowania dla Pana Leszka za pomoc ważnej dla mnie sprawie.Polecony notariusz , rzetelny i sprawny. Polecam , rzetelnie, szybko i profesjonalnie.
Michał Michał z Warszawa napisał/a 16 grudnia 2016:
Duże podziękowania dla Pana Leszka Sekulara za porady dotyczące kosztów notarialnych. Gorąco polecam!
Anna Anna z Warszawa napisał/a 14 grudnia 2016:
Dzięki szybkiej i profesjonalnej obsłudze CDN udało mi się załatwić sprawę u notariusza. Zaoszczędziłam dzięki temu i czas i pieniądze.
Maciej Maciej z Warszawa napisał/a 13 grudnia 2016:
Polecam wszystkim tego Pana, doradzi i wszystko załatwi!
Marta Marta napisał/a 9 grudnia 2016:
Bardzo dobry i rzetelny kontakt. Gotowy realnie pomóc w sprawach trudnych o pozornie łatwych. Polecam.
Emilia Emilia z Marki napisał/a 7 grudnia 2016:
Zdecydowanie polecam. Pan Leszek Sekular to prawdziwy profesjonalista.W ciągu pół godz znalazł kancalarię, w której zapłaciłam połowę stawki proponowanej przez innych notariuszy. Panie Leszku jeszcze raz bardzo dziękuję. Na pewno ja i moi bliscy będziemy korzystać z Pana usług.
Przemek Przemek z Warszawa napisał/a 2 grudnia 2016:
Duże podziękowania dla Pana Leszka Sekulara za cenne porady dotyczące kosztów notarialnych związanych z zakupem mieszkania - pozwoliły zbić znacznie cenę u notariusza narzuconego przez developera. Następną taką transakcję zdecydowanie przeprowadzę u notariusza poleconego przez CDN.
Tadeusz Tadeusz z Warszawa napisał/a 30 listopada 2016:
W DNIU 30.11/2016 ZAŁATWIŁEM BARDZO ISTOTNĄ SPRAWĘ U NOTARIUSZA POLECONEGO PRZEZ CDN . SPRAWA ZAŁATWIONA BARDZO SZYBKO I MERYTORYCZNIE JAK RÓWNIEŻ TANIO ZAOSZCZĘDZIŁEM 170 ZŁ. POLECAM USŁUGI CDN.
Tomasz Tomasz z Warszawa napisał/a 29 listopada 2016:
Witam. Spóźnione, ale szczere podziękowania za zorganizowanie notariusza na czas, na miejscu, na piątkę. Polecam
Luiza Luiza z Warszawa napisał/a 22 listopada 2016:
Dziękujemy wraz z narzeczoną Panu Leszkowi Sekularowi za zminimalizowanie kosztów notarialnych o 40%. Polecony Notariusz profesjonalnie podchodzi do wykonywanego zawodu - bardzo rzeczowy i pomocny przy tym. Polecamy aby skorzystać z usługi notarialnej. Luiza G. i Dariusz K.
Katarzyna Katarzyna z Warszawa napisał/a 16 listopada 2016:
Bardzo dziękuję za pomoc. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecony notariusz profesjonalny, tani i bardzo pomocny, a dzięki Panu Leszkowi jeszcze niższa stawka. Będę polecać.
Jolanta Jolanta z Warszawa napisał/a 14 listopada 2016:
Polecam bardzo dobre usługi, pomocna firma, rzetelnie wywiązała się ze swojej usługi
Marcin Marcin napisał/a 14 listopada 2016:
Witam. Polecam uslugi Pana Leszka Sekulara - profesjonalny kontakt, mila i szybka obsluga oraz atrakcyjne ceny. Pan Leszek w ciagu doslownie godziny byl w stanie podpowiedziec i pomoc znajdujac rozwiazanie dla mnie.
Agnieszka Agnieszka z Warszawa napisał/a 11 listopada 2016:
Witam! Bardzo dziekuje p. Leszkowi za pomoc w mojej sprawie. Zadzial szybko profesjonalnie . Polecam i Pozdrawiam
Darek Darek napisał/a 9 listopada 2016:
Bardzo profesjonalna obsługa. Gorąco polecam
Katarzyna Katarzyna z Warszawa napisał/a 8 listopada 2016:
Bardzo dziekuję. Konsultacja okazala sie być pomocna. Znalazlam notariusza do podpisania aktu wlasnosci w bardzo korzyatnej cenie. Polecam uslugi Pana Leszka.
Grzegorz Grzegorz z Warszawa napisał/a 4 listopada 2016:
Panie Leszku, dziękuję bardzo za cenne porady przy podziale majątku i pomoc w znalezieniu normalnej, ludzkiej ceny w Warszawie. Panu Leszkowi udało się znaleźć kancelarię, która przygotowała dokumenty o blisko połowe taniej niż stawki, które usłyszałem sam kiedy dzwoniłem po notariuszach. Do tego fachowo i profesjonalnie wyjaśnił procedury i pomógł znaleźć najlepsze rozwiązanie. Polecam wszystkim jego usługi i stronę. Grzegorz
Marek Marek z Warszawa napisał/a 25 października 2016:
Polecam usługi tej strony, dzięki kontaktowi z Panem Leszkiem Sekularem uzyskałem adres do notariusza, który szybko, sprawnie i kompetentnie dokonał potrzebnego zapisu za rozsądną stawkę.
Karol Karol napisał/a 21 października 2016:
Dziękuje za pomoc w znalezieniu taniego notariusza oraz przy wyjaśnieniu kilku spraw dotyczący spółki komandytowej. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam.
Joanna Joanna z Warszawa napisał/a 21 października 2016:
Bardzo dziękuję Panu Leszkowi Sekularowi za znalezienie właściwej kancelarii do wypisania aktu notarialnego, oferującej korzystne koszty usługi. Jestem bardzo wdzięczna i polecam wszystkim zainteresowanym korzystanie z tej strony. Joanna
Viola Viola z Warszawa napisał/a 13 października 2016:
Polecam zawsze szukać dla siebie dogodnych, atrakcyjnych i profesjonalnych rozwiązań. Dziękuję Panu Leszkowi Sekularowi za pełne wyjaśnienie jakie mam możliwości, z czego mogę skorzystać, w jaki sposób zaoszczędzić. W niecałą godzinę umówił mnie z notariuszem, oferującym mi dobre koszty usługi.
Krystyna Krystyna z Warszawa napisał/a 13 października 2016:
Pan Leszek Sekular to profesjonalista w swojej dziedzinie.Fachowo isprawnie zajął się sprawą spadkową,znalazł mi odpowiedniego i co najważniejsze niedrogiego notariuszaza co jesteśmy z mężem bardzo wdzięczni.Dziękuję p.Leszkowi za pomoc i pełne zaangażowanie. Serdeczne dzięki Krystyna Szewczyk
Ania Ania z Warszawa napisał/a 12 października 2016:
Pełen profesjonalizm. Pan Leszek Sekular szczegółowo i otwarcie przedstawił przepisy związane z moim tematem, w przeciągu kilku minut przesłał kontakt do Notariusza. Zaoszczędziłam ok. 45% w porównaniu do lokalnej usługi notariusza. Zdecydowanie POLECAM!
Elżbieta Elżbieta z Warszawa napisał/a 6 października 2016:
Dziękuję za tak profesjonalną obsługę, Pan Leszek Sekular polecił bardzo kompetentnego i sympatycznego notariusza, szybko w dogodnym dla mnie terminie, jak również w bardzo atrakcyjnej cenie. Gorąco polecam, i jeszcze raz dziękuję.
Jakub Jakub z Warszawa napisał/a 6 października 2016:
Pan Leszek Sekular w ciągu 15 minut wyszukał dla mnie notariusza korzystającego z korzystnych dla klienta przepisów przy zakładaniu fundacji, sam oddzwonił, był znakomicie zorientowany w przepisach, służył radą, jak nie dać się naciągnąć. Jestem przekonany, że także w innych przypadkach jest kompetentny i bardzo pomocny.
Joanna Joanna z Warszawa napisał/a 27 września 2016:
Pan Leszek Sekular bardzo szybko i sprawnie znalazł notariusza w baaaaaaaardzo dobrej cenie. Zdecydowanie Polecam!!
Daria Daria z Warszawa napisał/a 26 września 2016:
Polecam. Pan Leszek Sekular bardzo sprawnie znalazł solidną kancelarię w konkurencyjnej cenie.
Karol Karol z Warszawa napisał/a 16 września 2016:
Szybko i sprawnie znaleziony notariusz. Polecam.
Roman Roman z Warszawa napisał/a 8 września 2016:
Zgodnie z anonsem Pan Leszek Sekular wyszukał sprawnie tego samego dnia niedrogiego i miłego notariusza. CDN jest firmą godną polecenia.
Marek Marek z Warszawa napisał/a 5 września 2016:
Ja również polecam skorzystanie z pomocy CDN. Dzięki temu można zaoszczędzić naprawdę pokaźną kwotę. Przy kolejnej sposobności znowu zwrócę się z prośbą o pomoc
INTERHOME SP. Z O.O. INTERHOME SP. Z O.O. z WARSZAWA napisał/a 5 września 2016:
Bardzo dobry kontakt. Profesjonalne i szybkie załatwienie spraw. Polecam
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 1 września 2016:
Serdecznie polecam korzystanie z usług CDN. Szukaliśmy notariusza do zawarcia dwóch umów – przedwstępnej i przyrzeczonej sprzedaży nieruchomości. Notariusz zaproponowany przez Pana Leszka, nie dość, że okazał się prawdziwym profesjonalistą, to na usłudze zaoszczędziliśmy ponad 1500zł w stosunku do stawki zaproponowanej przez notariusza sprzedającego.
Agnieszka Agnieszka z Warszawa napisał/a 31 sierpnia 2016:
Polecam. Notariusz znaleziony Szybko i solidnie,naprawdę w atrakcyjnej cenie. Warto korzystać z usług CDN
Piotr Piotr z Warszawa napisał/a 22 sierpnia 2016:
Bardzo jestem wdzięczny za zaangażowanie i pomoc w znalezieniu notariusza. To miło, że można tak bezproblemowo załatwić coś, co dla kogoś, kto nie ma kontaktu ze środowiskiem prawniczym powoduje i stres i niepewność.
Sławomir Sławomir z Warszawa napisał/a 19 sierpnia 2016:
Polecam usługi CDN! Udało się znaleźć taniego i przede wszystkim solidnego notariusza z którego korzystałem już wielokrotnie! Okazało się, że usługi notarialne wcale nie muszą być takie drogie - Pan Leszek wynegocjował bardzo atrakcyjne stawki.
Przemek Bakowski Przemek Bakowski z Warszawa napisał/a 18 sierpnia 2016:
Polecam szybko i solidnie notariusz znaleziony naprawde w niskiej cenie warto korzystac
Grzegorz Grzegorz z Warszawa napisał/a 17 sierpnia 2016:
Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa..kontakt do notariusza błyskawiczny.. cena najniższa z możliwych.. Polecam !!!!!
Marcin Marcin z Skierniewice napisał/a 10 sierpnia 2016:
Polecam! Pan Leszek zorganizował mi przyjazd notariusza z Warszawy. W dodatku wynegocjował cenę o połowę lepszą niż notariusz lokalny. Jeszcze raz zachęcam Was- dzwońcie, korzystajcie z tej strony! Dość monopolu i zdzierstwa notarialnego!
Joanna Joanna z Warszawa napisał/a 9 sierpnia 2016:
Dołączam do pozytywnych komentarzy. Zgodnie z obietnicą, zapłaciłam znacznie mniej niż wynikałby z cennika. Serdecznie dziękuję za pomoc
Marcin Marcin z Warszawa napisał/a 8 sierpnia 2016:
Polecam i rekomenduję CDN. Pan Leszek Sekular wykazał się bardzo dużym zaangażowaniem w poszukiwaniu najtańszego Notariusza w Warszawie, chcącego podjąć się czynności notarialnej co równie ważne w dogodnym dla mnie terminie. Odpowiedni Notariusz został znaleziony bardzo szybko, w ciągu jednego dnia. CDN świadczy profesjonalne usługi, dzięki którym zaoszczędziłem pieniądze a przede wszystkim czas.
Paweł Paweł z Poznań napisał/a 18 lipca 2016:
Polecam wszystkim. Pan Leszek naprawdę może wynegocjować dobrą cenę. Szkoda, że takich osób nie ma w Poznaniu. Szukałem notariusza z okolic Poznania a i tak najtaniej znalazłem poprzez stronę taninotariusz.pl. Gorąco polecam.
Klaudia Klaudia z Przasnysz napisał/a 16 lipca 2016:
Pozytywna opinia.Wszystko przebiegło jak należy..Doradztwo Pana Leszka jest wyczerpujace w zakresie usług prawnych. Jestem zadowolona i polecam.
Michał Michał z Warszawa napisał/a 16 lipca 2016:
Bardzo dziękuję za pomoc w znalezieniu notariusza. Cena faktycznie powaliła wszystkie inne. Notariusz był bardzo pomocny i kulturalny. Będę Państwa polecać wszystkim znajomym, którzy będą szukać notariusza.
Kamil Kamil z Legionowo napisał/a 15 lipca 2016:
Serdecznie dziękuję za pomoc!!! Wszystko odbyło się jak należy. POLECAM USŁUGI CDN!!!
Jolanta Jolanta z Warszawa napisał/a 14 lipca 2016:
Pan Leszek to niesamowity człowiek. Uzyskałam - można rzec - notarialną poradę prawną bardzo wyczerpująco, przez ok. 1,5. A na tym nie koniec i wierzę, że finał problemu uda się załatwić pozytywnie. Polecam usługi CDN - naprawdę warto.
Sylwia Sylwia z Warszawa napisał/a 11 lipca 2016:
Szybko i profesjonalnie. Jestem zadowolona z usług CDN oraz szczerze polecam!
Adam Adam z Nowy Dwór Mazowiecki napisał/a 9 lipca 2016:
Witam serdecznie polecam usługi CDN kontakt o każdej porze P. Leszek doprowadził finalnie do podpisania aktu z notariuszem który policzył stawki o wiele taniej jak na rynku. Podpowiedział w kilku innych sprawach znajomość przepisów jest nieograniczona. Serdecznie polecam.
Mariola Mariola z Warszawa napisał/a 6 lipca 2016:
Szybka reakcja i pomoc w znalezieniu taniego notariusza. Notariusz polecony przez Pana Leszka miły i kompetentny. Przy okazji załatwiłam dwie inne sprawy z dojazdem do klienta oraz uzyskałam rabat. Gorąco polecam usługi CDN.
Alina Alina z Warszawa (Mokotów) napisał/a 1 lipca 2016:
Błyskawiczna pomoc w znalezieniu taniego notariusza. Pan Leszek udzielił wszelkich informacji dotyczących mojej sprawy, znalazł mi miłego i kompetentnego notariusza. Jestem ogromnie wdzięczna i na pewno jeszcze skorzystam z usług CDN. SZCZERZE POLECAM!!

Poleć nas innym , aby również zaoszczędzili na opłatach!