Opinie o Nas

Poniżej znajdą Państwo opinie i komentarze osób, które skorzystały z naszej pomocy.

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 95.160.156.224.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
213 wpisów.
Ewa Ewa z Warszawa napisał/a 24 września 2019:
Bardzo polecam. Miła rozmowa i szybka, bardzo skuteczna pomoc w znalezieniu kontaktu z notariuszem.
Hubert Hubert z Warszawa napisał/a 23 września 2019:
Rewelacja, bardzo sprawna i trafna propozycja, bardzo sprawny i godny polecenia Notariusz. Polecam 🙂 Hubert
mariusz mariusz z warszawa napisał/a 18 września 2019:
sprawnie, bardzo profesjonalnie i na dużym poziomie zrozumienia, polecam i dziękuję
Paulina Paulina z Warszawa napisał/a 15 września 2019:
Naprawdę polecam! Dobra cena w expresowym czasie.
Karolina Karolina z Warszawa napisał/a 31 sierpnia 2019:
Bardzo szybka i kompetentna porada. Dodatkowo pomoc w znalezieniu notariusza w przystępnej cenie. Polecam kontakt z CDN 🙂
Mateusz Mateusz z Warszawa napisał/a 29 sierpnia 2019:
Fantastyczna, fachowa pomoc, szybkie zalatwienie notariusza,a co za tym idzie, oszczednosc czasu i pieniedzy. Zdecydowanie polecam!
Sandra Sandra z WARSZAWA napisał/a 20 sierpnia 2019:
Bardzo dobry kontakt z notariuszem. Sprawę udało się załatwić szybko i tanio:)
Elżbieta Elżbieta z Warszawa napisał/a 31 lipca 2019:
Podziękowania dla Pana Leszka, po krótkiej rozmowie Pan Leszek wysłał mi sms-a z namiarem do notariusza. Jestem bardzo zadowolona załatwiłam sprawę, zaoszczędziłam czas i pieniądze. Gorąco polecam CDN.
Elżbieta Elżbieta z Warszawa napisał/a 31 lipca 2019:
Serdecznie dziękuję Panu Leszkowi. Po krótkiej rozmowie w ciągu kilku minut otrzymałam sms-a z namiarem do notariusza. Szybko, tanio i profesjonalnie Jeszcze raz bardzo dziękuję i gorąco polecam CDN.
Rafał Rafał z Warszawa napisał/a 17 lipca 2019:
Bardzo milo i profesjonalnie uzyskałem pomoc. Szybko uzyskałem potrzebne informacje. Bardzo dziękuję i polecam innym usługi CDN.
Rafał Rafał z Warszawa napisał/a 17 lipca 2019:
Bardzo milo i profesjonalnie uzyskałem pomoc. Szybko uzyskałem potrzebne informacje. Bardzo dziękuję i polecam innym usługi CDN.
Agnieszka Agnieszka z Warszawa napisał/a 11 lipca 2019:
Polecam usługi pana Leszka Sekulara jeśli nie chcesz przepłacać za usługę notarialną. Ceny między różnymi kancelariami mogą się znacznie różnić, a pan Leszek jest dobrze zorientowany i chętnie pomaga. Usługa doradztwa jest darmowa.
Monika Monika z Wawszawa napisał/a 14 czerwca 2019:
Super Szybki kontakt i świetna propozycja: - )
Marta Marta z Warszawa napisał/a 7 czerwca 2019:
Szybko i sprawnie. Usługa tańsza i nieodległa terminowo.
Magdalena Magdalena z Warszawa napisał/a 31 maja 2019:
Bardzo merytoryczna i szybka pomoc, niesamowite zaangażowanie. CDN polecam z całym przekonaniem!
Bożena Bożena z Warszawa napisał/a 30 maja 2019:
Szybka, fachowa pomoc w znalezieniu taniego notariusza w Warszawie. Zaoszczędzony czas i pieniądze. Polecam!
Krzysztof Krzysztof z Warszawa napisał/a 14 maja 2019:
Krótka rozmowa z Panem Leszkiem i po kilku minutach miałem już kontakt do konkurencyjnego Notariusza. Konkurencyjnego należy rozumieć profesjonalnego i w przystępnej cenie! Pozdrawiam Panie Leszku i gratuluję świetnego projektu, projektu dla ludzi. kp
Piotr Piotr z Warszawa napisał/a 30 kwietnia 2019:
Polecam. Szybka i kompetentna pomoc w poszukiwaniu notariusza w dobrej cenie.
Paweł Paweł z Piaseczno napisał/a 17 kwietnia 2019:
Polecam, świetny kontakt błyskawiczna pomoc polecony notariusz dokładny i rzetelny zaoszczędzone około 800zł. Będę wracał z kolejnymi sprawami, dziękuję.
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 17 kwietnia 2019:
Bardzo polecam. Dzięki pomocy uzyskałem nie tylko namiar na notariusza z przyzwoitymi stawkami ale również wstępną poradę. Jeszcze raz gorąco polecam.
MAGDALENA MAGDALENA z Warszawa napisał/a 19 marca 2019:
Trudno w Warszawie o notariusza, który nie brał by stawek zbliżonych do maksymalnych.Pan Leszek znalazł nam kancelarię , która obniżyła koszty i sam chętnie służył radą.Polecamy usługi CDN.
Ewa Ewa z Warszawa napisał/a 9 marca 2019:
Odnośnie CDN Centrum Doradztwa Notarialnego – Nieoczekiwanie błyskawiczny odzew na zapotrzebowanie (pomimo kontaktu poza godzinami urzędowania!). Rzetelna, rzeczowa informacja. Zaoferowanie usługi w dogodnej dla mnie lokalizacji, super niskiej cenie i bez kosztów za doradztwo. Odnośnie poleconego przez CDN Notariusza - Perfekcja i pełen życzliwości profesjonalizm. Atmosfera i wystrój biura są dodatkowym atutem. Ogółem - Zdecydowanie polecam kontakt z CDN! /ej/
Ewa Ewa z Warszawa napisał/a 9 marca 2019:
Odnośnie CDN Centrum Doradztwa Notarialnego – Nieoczekiwanie błyskawiczny odzew na zapotrzebowanie (pomimo kontaktu poza godzinami urzędowania!). Rzetelna, rzeczowa informacja. Zaoferowanie usługi w dogodnej dla mnie lokalizacji, super niskiej cenie i bez kosztów za doradztwo. Odnośnie poleconego przez CDN Notariusza p. Krzysztofa Gładkiego - Perfekcja i pełen życzliwości profesjonalizm. Atmosfera i wystrój biura są dodatkowym atutem. Ogółem - Zdecydowanie polecam kontakt z CDN! /ej/
Jerzy Jerzy z Warszawa napisał/a 11 lutego 2019:
Bardzo dziękuję za pomoc w uzyskaniu notariusza w odpowiedniej do mojej sytuacji materialnej (emeryt) opłacie za sporządzony akt. Szybkość i profesjonalizm z jakim Pan działa jest imponująca. Bardzo dziękuję i polecam
TOMasz Łęcki TOMasz Łęcki z Warszawa napisał/a 11 lutego 2019:
Polecam naprawdę szybka i konkretna pomoc w poszukiwaniu notariusza w mega dobrej cenie
Karolina Karolina z Warszawa napisał/a 29 grudnia 2018:
Zdecydowanie polecam. Zależało mi na szybkości i kompleksowej obsłudze - taką oferę znalazł Pan Leszek Sekular. Oferta konkurencyjna, termin dlda mnie tak ważny spełniony, Notariusz profesjonalny. Wszystko przebiegło sprawnie.
Marcin Marcin z Warszawa napisał/a 28 listopada 2018:
Gorąco polecam. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Miałem skomplikowaną sprawę ale pan Leszek w bardzo krótkim czasie rzeczowo wyjaśnił mi wszystkie ważne aspekty oraz polecił mi dobrego notariusza. Dziękuję serdecznie.
Dorota Dorota napisał/a 2 sierpnia 2018:
Dzięki Panu Leszkowi Sekular znacznie obniżyliśmy koszty notarialne. Wszystko przebiegło profesjonalnie i szybko a przedewszystkim skutecznie. Dziękujemy !
Kinga Kinga napisał/a 26 lipca 2018:
Profesjonalna pomoc polegająca nie tylko na znalezieniu Notariusza w rozsądniej cenie ale także na objaśnieniu wszystkich kosztów notarialnych oraz sądowych związanych z zakupem mieszkania. Pan Leszek udziela rzeczowych informacji i zawsze jest gotowy pomóc.
Mikołaj Mikołaj z Warszawa napisał/a 19 lipca 2018:
Kompetencja + rzetelność + szybkość działania. Dziękuję Panie Leszku za Pański profesjonalizm i skuteczność ! ( i gorąco polecam usługi CDN )
Hanna Gizińska Hanna Gizińska z Warszawa napisał/a 16 lipca 2018:
Serdecznie dziękuje za kontakt do Pana notariusza, ktory w sposób wybitnie profesjonalnie oraz "na wczoraj" załatwił sprawę. Polecam i Pozdrawiam.
Magdalena Magdalena z Warszawa napisał/a 12 czerwca 2018:
Polecam. Pełen profesjonalizm. Udzielenie wyczerpujących informacji. Szybkość działania.
Elżbieta Elżbieta z Warszawa napisał/a 7 czerwca 2018:
Dzięki pomocy CDN zaoszczędziłam 900 zł brutto a do tego sporo czasu, bo żeby takiego notariusza znaleźć to musiałabym pół Warszawy obdzwonić a i tak bym pewnie nie znalazła. Polecam naprawdę! Pozdrawiam
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 5 czerwca 2018:
Szybka i profesjonalna pomoc. Dostałem namiary na notariusza, który przygotuje dokumenty za rozsądną cenę, a notariusz został uprzedzony i czekał tylko na potwierdzenie terminu spotkania.
Michał Michał z Warszawa napisał/a 23 maja 2018:
Profesjonalnie i konkretnie. Znaleziono dla mnie sporo tańszego notariusza. Polecam!
Gabriel Gabriel z Warszawa napisał/a 14 maja 2018:
Cóż mam powiedzieć?! , , usługa przeszła moje najśmielsze oczekiwania, dostałem wsparcie w znalezieniu Notariusza za naprawdę rozsądną i dobrą taksę, to dowód ze można i wystarczy dobra wola by nawet w Stolicy znaleźć specjalistę za fajną cenę. Chylę czoła za wzorowe pośrednictwo i szczerze polecam, nie warto sie wahać!! PAN Leszek pomoże !!!
Konrad Konrad z Warszawa napisał/a 10 maja 2018:
Jestem jeszcze przed sfinalizowaniem aktu notarialnego. Ale wszystko na to wskazuje że dzięki firmie CDN zaoszczędzę ok 40% 🙂 Kontakt bardzo dobry, ogromną wiedza na temat stawek, oraz zorientowanie na rynku. Bardzo polecam!
Justyna Justyna z Warszawa napisał/a 30 kwietnia 2018:
Polecam wszystkim! Sprawna i natychmiastowa obsługa. Cena zaskakuje, jak na Warszawę bardzo tanio.
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 24 kwietnia 2018:
Polecam wszystkim którzy potrzebują skorzystać z usług notariusza! Pan Łukasz to profesjonalista w swoim fachu, dzięki któremu udało mi się znaleźć notariusza z najniższą z możliwych stawek i to zupełnie bez dodatkowych opłat. Polecam wszystkim skorzystać z usług Pana Łukasza!
Andrzej Andrzej z Warszawa napisał/a 17 kwietnia 2018:
Zdecydowanie polecam skorzystanie. Ja po wykonaniu 1 telefonu dostałem namiar na notariusza który ode mnie wziął 750 brutto za akt notarialny gdzie notariusze których na własną rękę szukałem żądali od 1200 netto w górę. Akt odebrany złożony wszystko załatwione i dlatego teraz dopiero umieszczam wpis i polecam.
Michał Michał z Warszawa napisał/a 27 marca 2018:
Polecam wszystkim którzy potrzebują skorzystać z usług notariusza! Ta organizacja zajmuje się wyszukiwaniem najniższych możliwych stawek w danej chwili i robią to zupełnie bez opłat. Po skontaktowaniu się z CDN nie zajęło to nawet pół godziny i otrzymałem kontakt do Notariusza który wykonał dla mnie czynność za 50% stawki rynkowej! BARDZO SERDECZNIE POLECAM!
Urszula Urszula z Warszawa napisał/a 25 marca 2018:
Bardzo dziękuje Panu Leszkowi Sekularowi za pomoc. Polecam Państwu jego fachowe porady,informacje oraz pomoc. Dzięki Centrum Doradztwa Notarialnego można szybko znaleźć notariusza, za usługi którego zapłacimy rozsądną cenę. Na pewno w przyszłości skorzystam z usług CDN.
Beata Beata z Warszawa napisał/a 25 marca 2018:
Bardzo profesjonalna obsługa, szybkie i rzetelne informacje, fachowa porada, a przede wszystkim okazane zrozumienie, którego w obecnych czasach brakuje. Kontakt z p. Leszkiem to czysta przyjemność i zrozumienie okazane dla klienta. POLECAM Wszystkim zainteresowanym. Beata
Marcin Marcin z Legionowo napisał/a 15 marca 2018:
Polecam tanio szybko i profesjonalnie
Kinga Kinga z Warszawa napisał/a 6 marca 2018:
Serdecznie polecam współpracę z CDN - rzeczowa porada prawna, skuteczna negocjacja taksy notarialnej, miłe i profesjonalne podejście do klienta.
Milena Milena z Wołomin napisał/a 2 marca 2018:
Szybka i profesjonalna obsługa, bardzo dobry i miły kontakt, z czystym sumieniem polecam usługi Pana Leszka.
Renata Renata z Warszawa napisał/a 28 lutego 2018:
Szybko i profesjonalnie.Wszystko dobrze wytłumaczone i jeszcze zaoszczędzone pieniądze. Polecam
Katarzyna Katarzyna z Warszawa napisał/a 19 lutego 2018:
Niesamowicie profesjonalna obsługa, szybkie i rzetelne informacje, fachowa porada a przede wszystkim zaoszczędzone pieniądze :-). Współpraca z p. Leszkiem to czysta przyjemność. POLECAM !!!
Anna Anna z Warszawa napisał/a 16 lutego 2018:
Bardzo szybki kontakt zwrotny. Szybka pomoc i profesjonalizm
Adam Adam z Warszawa napisał/a 14 lutego 2018:
Po raz drugi korzystam z usług Taninotariusz.pl i po raz drugi się nie zawiodłem cena jaką otrzymałem za podpisanie aktu notarialnego była o prawie 50% niższa niż cena maksymalna usług notarialnych pozdrawiam Adam
Michał Michał z Warszawa napisał/a 9 lutego 2018:
Bardzo szybki kontakt, już następnego dnia byłem umówiony z notariuszem 🙂 Dzięki Panu Leszkowi zaoszczędziłem nie tylko czas ale i pieniądze. Bardzo polecam.
Krzysztof Krzysztof z Warszawa napisał/a 7 lutego 2018:
Bardzo pomocni.Polecili bardzo tanią i skuteczną osobę. Telefonicznie udzielili potrzebnych informacji.
Iwona Iwona z Warszawa napisał/a 26 stycznia 2018:
Fachowa pomoc i bardzo miła obsługa oraz rzetelna odpowiedź bardzo polecam.
Robert Robert z Warszawa napisał/a 13 stycznia 2018:
Bardzo szybki kontakt i fachowa pomoc. Dzięki Panu Leszkowi ozczędziłem znacznie na kosztach taks notarialnych.
Dominika Dominika z WARSZAWA napisał/a 12 stycznia 2018:
Bardzo fachowa pomoc. Dostałam rzetelną odpowiedz na wszystkie pytania, po czym dowiedziałam się jeszcze mnóstwa ciekawych rzeczy , które napewno mi się przydadzą. Gorąco polecam!
Kasia Kasia z Warszawa napisał/a 10 stycznia 2018:
Bardzo polecam usługi Pana Leszka. Bardzo szybki kontakt,cena bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Podczas rozmowy telefonicznej Pan Leszek doradzil mi i wytłumaczył kilka kwestii. Na pewno skorzystam ponownie jeśli będzie taka potrzeba!
Beata Beata z Warszawa napisał/a 3 stycznia 2018:
Polecam usługi Pana Leszka. szybko i profesjonalnie znalazł notariusza z 40% upustem. Polecam wszystkim, którzy nie chcą płacić maksymalnej taksy notarialnej.
Marcin Marcin z Warszawa napisał/a 2 stycznia 2018:
Bardzo fachowe wsparcie, a polecony notariusz zaproponował stawkę znacznie niższą, niż inni przeze mnie sprawdzani. Polecam ten serwis.
KRZYSZTOF KRZYSZTOF z WARSZAWA napisał/a 29 grudnia 2017:
Bardzo chciałem podziękować Panu Leszkowi Sekularowi za pomoc w znalezieniu najtańszego notariusza w Warszawie. Za jego zaangażowanie i szybkie wyszukanie notariusza oraz za jego fachowe porady i informacje.
Piotr i Monika Piotr i Monika z Pruszków napisał/a 22 grudnia 2017:
Miła i fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt, z czystym sumieniem polecamy usługi Pana Leszka.
Waldemar Waldemar z Sanok napisał/a 19 grudnia 2017:
Polecam! Bardzo fachowa i szybka pomoc w znalezieniu dobrego i taniego notariusza!
Michał Michał z Warszawa napisał/a 15 grudnia 2017:
Super rzetelne podejście, szybkie wyszukanie Notariusza w najbliższej okolicy za rozsądne pieniądze. Świetny portal i inicjatywa.
Agata Agata z Warszawa napisał/a 14 grudnia 2017:
Bardzo dziękuje Panu Leszkowi Sekularowi za pomoc. Polecam wszystkim jego fachowe porady i informacje. Dzięki Centrum Doradztwa Notarialnego można szybko znaleźć notariusza, który nie naciągnie nas na zbędne koszty.
Wojciech Wojciech z Warszawa napisał/a 13 grudnia 2017:
Szybka, profesjonalna pomoc i 100zł oszczędności 🙂 , co wydaje się małą kwotą lecz sprawa była prosta i tania więc jak najbardziej jestem zadowolony i polecam z czystym sumieniem .
Robert Robert z Warszawa napisał/a 12 grudnia 2017:
Kolejny raz usługa wykonana za konkurencyjną cenę i ponownie polecam gorąco.
Marcin Marcin z Warszawa napisał/a 4 grudnia 2017:
nie wiem na czym zarabiają, ale polecili notariusza o 30% tańszego niż inni. Polecam 🙂
Lidia Lidia z Warszawa napisał/a 30 listopada 2017:
Pan Leszek Sekular jet bardzo kompetentny i miły człowiek . Odpowiedział na wszystkie moje pytania i doradził mi z własnej dobrej woli chcąc mi pomóc. Bardzo dziękuję za pomoc i bardzo polecam 🙂
Mariusz Mariusz z Warszawa napisał/a 30 listopada 2017:
Szybka i fachowa pomoc. Bardzo polecam.
Aleksandra Aleksandra z Warszawa napisał/a 29 listopada 2017:
Wszystko załatwione bardzo sprawnie. Uda się też zaoszczędzić.
Krzysztof Krzysztof z Warszawa napisał/a 27 listopada 2017:
Bardzo dobre usługi i chęć pomocy. Otrzymałem sprawnie kontakt do notariusza, sprawa szybko załatwiona. Polecam!
Piotr Piotr z Warszawa napisał/a 27 listopada 2017:
Polecam - odebrał Pan bardzo chętny do pomocy i doradzenia najlepszego i najtańszego rozwiązania.
Zbigniew Zbigniew z Warszawa napisał/a 26 listopada 2017:
Dzięki pomocy Tani Notariusz nie muszę niepotrzebnie wydawać pieniądzy na uzyskanie zaświadczenia dot odrzucenia spadku. Zostałem uswiadomiony na temat aktualnych przepisów Dzięki
Maciej Maciej z Warszawa napisał/a 23 listopada 2017:
Bardzo kompetentny i miły człowiek, pomógł mi wynegocjować z notariuszem stawkę 1/3 niższą w stosunku do tego co zaproponował notariusz na początku.
Ewa Ewa napisał/a 23 listopada 2017:
Dziś dostałam cenną bo pozwalającą oszczędzić pieniądze poradę od Pana Leszka . Jestem bardzo wdzięczna tym bardziej , że porada była bezinteresowna a dotyczyła sprawy spadkowej
Beata Beata z Puławy napisał/a 23 listopada 2017:
Bardzo dziękuję za zwrócenie mi uwagi na możliwe problemy,o których nie wiedziałam, jak również nie zostałam poinformowana przez notariuszy, z którymi do tej pory kontaktowałam się oraz wskazanie optymalnego rozwiązania. Pozwoliło mi to dokonać odpowiednich czynności, dzięki którym zaoszczędziłam znaczną sumę pieniędzy oraz czas. Pan Leszek Sekular z CDN bezinteresownie udzielił mi cennej porady, chociaż nie pochodzę z woj. mazowieckiego.
Sławaka Sławaka z Warszawa napisał/a 22 listopada 2017:
Jestem cały czas pod wrażeniem bezinteresowności, życzliwości i kompetencji w udzielonej mi pomocy prawnej.Dzięki tej rozmowie udało mi się uniknąć zbędnego wydatku a ponadto jestem bogatsza o wiedzę,która pomogła mi dokonać właściwej decyzji z zakresu prawa spadkowego. Serdecznie dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Sara Sara z Warszawa napisał/a 21 listopada 2017:
Bardzo fachowa i rzetelna pomoc prawna i skuteczna informacja. Bardzo dziękuję za załatwienie sprawy.
Sara Sara z Warszawa napisał/a 21 listopada 2017:
Wspaniała pomoc odnośnie czynności notarialnych jak również informacja rzetelnie załatwionej sprawy. Wielka pomoc ze strony Pana Prawnika.
Waldemar Waldemar z Warszawa napisał/a 17 listopada 2017:
Dobra obsługa i miła profesjonalne doradztwo . pozdrawiam Waldek
Mariusz Mariusz z Warszawa napisał/a 17 listopada 2017:
Bardzo dziękuję za pomoc w szybkim znalezieniu notariusza w naprawdę dobrej cenie (koszty notariusza o połowę niższe niż u notariusza którego ja znalazłem). Polecony notariusz okazał się profesjonalny i bardzo miły. Niestety ostatecznie nie skorzystaliśmy z usług poleconego notariusz - sprzedający wycofał się z transakcji. Szczerze polecam wszystkim usługi Pana L. Sekulara, bardzo profesjonalne i szybkie podejście do tematu.
Jolanta Jolanta z Warszawa napisał/a 15 listopada 2017:
Dziękuję serdecznie za udzielone wskazówki odnośnie zgłoszonego problemu prawnego. Dzięki poradzie uniknęłam zbędnych kosztów.
Monika Monika napisał/a 14 listopada 2017:
Dziękuję bardzo za pomoc. Pomimo początkowego sceptycyzmu mogę szczerze polecić p. Sekulara. Udało nam się zaoszczędzić znaczącą kwotę.
Robert Robert napisał/a 14 listopada 2017:
Skutecznie i szybko oraz cena atrakcyjna. Polecam usługi tego Pana
Kamil Kamil z Warszawa napisał/a 6 listopada 2017:
Potrzebowałem pilnie pomocy i ją tu dostałem. Konkretnie i skutecznie. Bardzo dziękuję i polecam. k.r.
Teresa Teresa z Warszawa napisał/a 1 listopada 2017:
Szczerze polecam wszystkim usługi Pana L. Sekulara. Niesamowicie kompetentny doradca. Dzięki Panu zaoszczędziłam 2000 zł. Każdy kto się wybiera do notariusza powinien najpierw zadzwonić do tego fachowca.
Edyta Edyta z Warszawa napisał/a 31 października 2017:
Bardzo dziękuję za pomoc w szybkim znalezieniu notariusza w naprawdę dobrej cenie. Polecony notariusz okazał się profesjonalny, a przy tym bardzo miły. Będę go polecać, jak również korzystanie z tej strony i z pomocy pana Leszka Sekulara, który uchronił mnie przed nieuczciwym notariuszem, z którego usług ostatecznie zrezygnowałam.
Mira Mira z Warszawa napisał/a 29 października 2017:
Wspaniale, że mogłam skorzystać z usług notariusza poleconego przez stronę - fachowa obsługa, szybko, tanio, w miejscu blisko mojego miejsca zamieszkania. Notariusz - miły i profesjonalny. Zanim skorzystałam z pomocy p. Leszka obdzwoniłam kilku notariuszy - sprawa wydawała się beznadziejna - znalezienie notariusza w piątek na poniedziałek wydało się niemożliwe - dla p. Leszka nie stanowiło to problemu - sprawę załatwił. Bardzo polecam - miły, szybki i profesjonalny kontakt.
Władysław Władysław z Warszawa napisał/a 23 października 2017:
Jestem bardzo wdzięczny za pomoc i bardzo zadowolony z usługi, notariusz był bardzo tani, co było dla mnie bardzo ważne. Polecam
Sylwia Sylwia z Warszawa napisał/a 19 października 2017:
Polecam korzystanie z pomocy CDN. Usługi świadczone są z wielkim profesjonalizmem i zaangażowaniem. Jeszcze raz dziękuję!
Tomasz Tomasz z Warszawa napisał/a 5 października 2017:
Sprawnie znaleziony notariusz, prawię 50% oszczędności. Skorzystam w przyszłości. Dziękuję i pozdrawiam.
Agata Agata z Warszawa napisał/a 30 września 2017:
Super sprawa. Zadzwoniłam i z dnia na dzień Pan mi znalazł tańszego notariusza. Nigdy bym nie przypszczała, że wykonując telefon do Pana Leszka zaoszczędzę aż tysiąc złotych. W wawie jest dużo notariuszy którzy maja niejasne stawki i wciąż doliczaja opłaty (co twierdzą w pierwszej wersji nie były ujętę) Nie dajcie się oszukać! Polecam każdemu kontakt. Serdecznie dziękuję za pomoc.
Krystyna Krystyna z warszawa napisał/a 28 września 2017:
Super usluga i do tego bezplatna! Bardzo szybko znaleziono mi notariusza w W-wie i do tego o polowe tanszego od innych, do ktorych dzwonilam.Polecam!
Katarzyna Katarzyna z Warszawa napisał/a 24 września 2017:
Kto szuka, ten znajdzie! . Po kilku wejściach na różne strony oferujące usługi notarialne trafiłam na telefon do Centrum Doradztwa Notarialnego, a tam na pana Leszka Sekulara. Fachowo i wyczerpująco udzielił mi informacji, polecił notariusza o wiele tańszego od tych, do których wcześniej dzwoniłam. Jestem całkowicie usatysfakcjonowana. Z głębokim przekonaniem oceniam na szóstkę profesjonalizm (merytoryczny i osobowościowy) pana Leszka Sekulara. Dziękuję! 🙂
Mariola Mariola z Warszawa napisał/a 20 września 2017:
Bardzo dziękuję Panu Leszkowi Sekular z CDN za bardzo sprawne i profesjonalne załatwienie mojej sprawy. Dzięki jego pomocy oraz wskazania mi najlepszego rozwiązania, w bardzo znaczący sposób obniżyłam koszty notarialne. Bardzo serdecznie dziękuję i polecam !
Bartłomiej Bartłomiej z Warszawa napisał/a 19 września 2017:
Dawno nie miałem do czynienia z kimś tak elokwentnym i pomocnym jak Pan Leszek Sekular z CDN. Abstrahując od tego, że znalazł dla mnie ofertę tańszą o kilkaset złotych, wytłumaczył mi w niezwykle cierpliwy i dokładny sposób wszystko, na co powinienem zwrócić uwagę wybierając notariusza. Dzięki kilku krótkim rozmową czuję, że naprawdę wiem co tak naprawdę jest istotne i na co uważać. Bardzo dziękuję i zdecydowanie polecam!
Paweł Paweł z Warszawa napisał/a 13 września 2017:
Super strona. W ciagu kilku min,dostalem kontakt do notariusza,ktory zrobil mi rozdzielnosc o 250 zl taniej niz Ci do ktorych dzwonilem. Goraco polecam.
ANNA ANNA z WARSZAWA napisał/a 7 września 2017:
dwukrotnie do tej pory potrzebowałam znalezienia taniego notariusza i dwukrotnie uzyskałam pomoc, szybko i profesjonalnie polecam bardzo kontakt z doradcami
Anna Anna z Frankfurt napisał/a 5 września 2017:
Bardzo profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Miałam skomplikowaną sprawę ale pan Leszek w bardzo krótkim czasie polecił mi dobrego notariusza i wszystko bardzo sprawnie poszło. Dziękuję serdecznie.
Jacek Jacek z WARSZAWA napisał/a 1 września 2017:
Profesjonalne, ale przede wszystkim życzliwe zaangażowanie w pomoc, mimo że bezinteresowne. Dziekuję, pozdrawiam i polecam. Jacek Sekuła
Antoni Antoni z Warszawa napisał/a 10 sierpnia 2017:
Bardzo mile, dobrze i profesjonalnie zostałem obsłużony. Szybko uzyskałem potrzebne informacje. Bardzo dziękuję i polecam innym usługi CDN.

Poleć nas innym , aby również zaoszczędzili na opłatach!